Carnaval 2021

Ook dit jaar komen De Pottenbakkers op zondag 14 februari weer langs om een fruitmand te bezorgen bij zieken en hoogbejaarden. Ken jij iemand die dit verdient, meld deze persoon dan aan via cvdepottenbakkers@gmail.comOpgeven kan t/m zondag 7 februari!

Overlijden Frans Vriens

Afgelopen week hebben we afscheid moeten nemen van alweer een persoon die zijn sporen heeft nagelaten in Zeilberg! Actief bij o.a. CS De Pottenbakkers (jubileumprins, 15 (!) jaar voorzitter én ere-voorzitter), bij ZSV, Dorpsraad, KBO en KijkUit Zeilberg. Frans Vriens (76) overleed op 2/11 aan corona. Namens bestuur, raad van elf, dansmarietjes en alle andere leden wensen wij Familie Vriens heel veel sterkte toe in deze droevige tijd.

Rabobank ClubSupport 2020

🏆 € 823,13 behaald Wij als C.V. De Pottenbakkers willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd en gesteund. Wij hebben een mooi bedrag opgehaald als club. Zo kunnen wij ook volgend jaar onze activiteiten voor de jeugd en de ouderen door laten gaan! Via onderstaande link kunt u de uitslag bekijken. https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/122700-cv-de-pottenbakkers?code=1108&hash=Bbcv4TMN Aan eenieder hartelijk dank voor het stemmen.

Overlijden Mario Wijnen

Zondagochtend ontvingen wij het droevige bericht dat Mario Wijnen op veel te jonge leeftijd, onze oud-voorzitter en tevens ex-prins Mario Wijnen is overleden. Mario stond altijd klaar voor Zeilbergse verenigingen, maar De Pottenbakkers namen wel een speciale plek in voor Mario in het Zeilbergs Land. Jarenlang heeft hij zich op allerlei manieren voor de vereniging ingespannen om zo carnaval levend te houden in Zeilberg, hij zal dan ook zeer door ons gemist worden. Namens bestuur, Lees meer…

Aardappelactie 2020

CV de Pottenbakkers in samenwerking met Agrarisch Zeilberg Op 26 september 2020 heeft CV de Pottenbakkers in samenwerking met Agrarisch Zeilberg voor de eerste keer een aardappelactie gehouden. De afname, van de pas 1 dag oud gerooide aardappelen, was heel goed. Vanaf 10:00 uur zijn de leden en vrijwilligers rond gegaan aan de deuren. Ook stond er een kraam bij SCC Den Draai waar je de aardappelen kon kopen. Wij willen ook alle leden en Lees meer…