Prins Ton I en Prinses Christel
Optocht 2024: uitslag
Uitslag loterij vlooienmarkt
foto's
Bekijk alle foto's in onze galerij
previous arrow
next arrow

Galerij

Bekijk al onze foto’s!

Elk jaar maken we weer een groot aantal foto’s. We zetten ze voor jullie allemaal op een rij! Bekijk alle foto’s of bekijk de foto’s per album.


GALERIJ

Pottenbakker van het jaar

De Pottenbakker van het jaar is geboren en getogen in Zeilberg.
Hij is getrouwd en ze hebben samen kinderenHij heeft veel hobby’s zoals; muziek en sport. Hij is sociaal en heel actief in de Zeilberg en in de gemeente Deurne.


LEES MEER
  • Uitslag optocht
    Kinderen – individueel / duo’s1. De bom in het kanon Kinderen – groepen1. No Nuts – No Glory2. Nutsvoorzieningen, waterleiding hier, stroomkabel daar, als jullie helpen zijn we zo klaar Kinderen – kleine wagens1. Zeilbergs water, groen water2. Carnaval, lama komen3. ZSV olé Kinderen – grote wagens1. Bad boys, partybus […]
  • Sponsoren loterij
    Via deze weg willen wij onze sponsoren bedanken voor het sponsoren van de prijzen voor de loterij, die gehouden is op de receptie van Prins Ton I en Prinses Christel!Het waren prachtige prijzen! Dank je wel hiervoor!❤️💛💚
  • Vetlirre medaille
    Tijdens de cd presentatie op zondag 28 januari is de Vetlirre medaille uitgereikt aan Kelsey Crommentuijn en Joyce van der Wallen, vanwege hun jarenlange inzet voor CS de Pottenbakkers o.a. als dansmarietje en leiding van de dansmarietjes. Gefeliciteerd Kelsey en Joyce en bedankt voor jullie inzet!