Prins Stefan I en Prinses Bianca
Pottenbakker van het jaar
Pottenbakker van het jaar (dankwoord)
foto's
Bekijk alle foto's in onze galerij
previous arrow
next arrow

Galerij

Bekijk al onze foto’s!

Elk jaar maken we weer een groot aantal foto’s. We zetten ze voor jullie allemaal op een rij! Bekijk alle foto’s of bekijk de foto’s per album.


GALERIJ

Pottenbakker van het jaar

De Pottenbakker van het jaar is geboren en getogen in Zeilberg.
Hij is getrouwd en ze hebben samen kinderenHij heeft veel hobby’s zoals; muziek en sport. Hij is sociaal en heel actief in de Zeilberg en in de gemeente Deurne.


LEES MEER
  • Vetlirre medaille Leo Nijnens
    Tijdens de cd presentatie op zondag 15 januari is de Vetlirre medaille uitgereikt aan Leo Nijnens, vanwege zijn jarenlange inzet voor CS de Pottenbakkers o.a. als jurylid tijdens de optocht, technische commissie, wagenbouwer en bestuurder van de carnavalswagen. Gefeliciteerd Leo en bedankt voor je inzet!
  • Toppers in de ton
    De toppers maken het waar! De Pottenbakkers hadden goede keuzes gemaakt uit het aanbod aan beschikbare kletsers, althans die er optraden waren van grote klasse. Er zouden vijf kletsers de ton betreden zoals het programma vermeldt, echter een kletser, Freddy van de Elzen, stond op het tijdstip dat hij in […]
  • Optocht 2023
    Op maandag 20 februari 2023 vanaf 13.30 uur zal de optocht weer door de straten van Zeilberg trekken. Om deel te nemen aan de optocht kun je je inschrijven via onderstaand formulier. Tevens vind je daar het regelement: